Sidste nyt. 14.04.23

Så blev det igen tid, til lidt opdatering fra mig. 

Selvom det går skidt, (nej det er nok en dårlig formulering, for det går slet ikke,) med min motor, til Angliaen. Men det er nu ikke noget nyt og jeg har for længst døbt den "Min værkstedsbil" for den opholder sig mest der.

Problemet kort, Løfterne, som på en side ventillet motor, trykker direkte på ventilstammens ende, bliver over tid runde som en suppegryde. Det gør at der ikke går mange 100 km. fra de er justeret, til de igen rasler.

Derfor blev den adskilt og kørt op til et firma, som for 50 år siden, stod for kvalitet. Det gør de stadig, men i dag arbejder størstedelen af firmaet, med fremstilling af emner til metalindustrien, i stort antal.

Der er kun to, der kan håndtere en opgave, som denne, en medarbejder og chefen. Medarbejderen er syg og chefen har andre opgaver. Så det kan nemt ende med, at jeg bliver syg, eller i hvert fald humørsyg. Nå det hjælper jo ikke noget og tilfældigvis, har jeg andre opgaver, som jeg har udskudt i årevis. Og her tænker jeg ikke på havearbejde, selvom det er med på min liste, på bagsiden af blokken.

Autocamperen: 

Har fået nye batterier. Der er sat væv på, som er malet i en grå farve, passende til hjørnet med toilettet. Jeg har lavet nyt afløb, fra friskvandstanken i dobbelt udførelse, så der hurtigt og tæt, kan tømmes vand af. De ubrugelige kassettegardiner, ved de to vinduer ved spisebordet er fjernet og der er sat persienner op. Tilsvarende i det store skyligt er blevet justeret. Og ikke mindst, er den blevet malet på hele kassen udvendigt, på nær taget.

Den lille campingvogn:

I Julen, lånte jeg en god kammerats værksted og sleb og malede campingvognen udvendigt. Den blev malet indvendigt, sidste år. I år, har den fået det ene batteri, fra camperen, som virkede, til en start og en solcelle, som kunne være på hæve-taget. Indvendigt, har den fået en opstramning, ændret seng, hvor jeg kan ligge udstrakt, ved hjælp af de samme hynder, som bruges i sofagruppen. Jeg har også købt en inverter til denne, så jeg skulle være uafhængig af gas, i sommer perioden, i hvert fald, hvis jeg køber et større batteri.