Smedens hjemmeside

Salg af huset.

Køkken m. spiseplads t. højre, samt ovn og køleskab.
Køkken m. spiseplads t. højre, samt ovn og køleskab.
Stue, som kan udvides m. 1/3 m. og brændeovn m. gris.
Stue, som kan udvides m. 1/3 m. og brændeovn m. gris.
Badeværelse, m. gulvvarme,  stort skab, samt bruseniche
Badeværelse, m. gulvvarme, stort skab, samt bruseniche
Bruseniche, skab m. hylder, plads spand/ gulvskrubben.
Bruseniche, skab m. hylder, plads spand/ gulvskrubben.

Lille hyggeligt hus på Ny Stottsvej, Halsskov sælges.

Indeholdende nyere køkken og badeværelse, samt to værelser og stor vinkelstue, eller tre værelser og mindre stue. Er nok best til en familie med max 2 børn, set ud fra pladsen i spisekøkkenet, samt ikke for små børn, da der er en stejl trappe til 1. salen.

Leder du efter en lille hyggelig bolig med charme og masser af muligheder, så skal du tage og kigge på mit dejlige hus.

Her får du en velindrettet og overskuelig bolig, der giver dig overskud til at folde alle dine hobby-lyster ud i det lille udhus og den praktiske, men idylliske have.

Huset finder du på en stille vej, som er lukket i den ene ende, med nem adgang til by-halvdelen, eller motorvejen og kort vej til skolen, med kun en krydsning af vejen, i fodgængerfeltet v. skolen.

Det tager ikke mange minutter at køre på cykel, eller gå til Korsør, der har mange gode indkøbsmuligheder, eller til stationen, med direkte tog til Odense og København. Du har også en af byens korteste ruter ud til Vest-motorvejen.

Med aner tilbage fra 1876 byder huset på en god del historisk charme i en bolig, der er løbende renoveret og holdt ved lige, men jo ikke er nyt.

Til huset hører et ca. 14 kvadratmeter stort udhus, der er indrettet som værksted og ligger for enden af den overdækkede carport, der er delvist isoleret, og med en hjemmelavet port, som kan låses.

Haven er omkranset hegn, med nogle planter. den er et dejligt ugenert sted at nyde solen, grille og slappe af. Det grønne fristed rummer også plads for hund og kat, opmagasinering af træ, til den store og yderst besparende brændeovn i stuen. Der er også nogle gode naboer til alle sider.

Desuden findes der et mindre udhus med plads til vaskemaskine, et ældre oliefyr, som ikke har brændt mange timer i de 29 år jeg har haft huset, samt en el vandvarmer, så man kan slukke for fyret om sommeren. I overgangsperioden, kan brændeovnen tændes og den kan supplere fyret i den kolde tid, med den indbyggede gris, eller holde kedlen frostfri, varme køkkenet og gulvvarmen i badeværelset op, når den er tændt.

Hvorfor sælger jeg denne perle?

Jeg haft huset siden 1986 men ikke selv, boet her i de sidste 7 år. Huset har været udlejet, (de sidste 5 år til familie) Det var meningen, de skulle overtage det efter 8 – 9 års leje.

De har nu valgt at flytte i eget hus.

Da jeg har fået tiltagende dårlig ryg og ikke længere selv føler, jeg kan vedligeholde og renovere huset i den udstrækning det fortjener og kræver, når man tager dets alder i betragtning, samt at jeg bor i Holbæk og skal køre langt for at lave noget på det, har jeg besluttet at sælge det.

Det er et mindre hus, indrettet til en familie med to børn, eller et barn og mere plads i stuen. P.t. er den ene del af vinkelstuen indrettet som soveværelse. Et stykke væg, med en dør kan fjernes og stuen bliver til en stor vinkel stue igen.

I stueetagen findes yderligere et nyere køkken og badeværelse, udgang til isoleret udestue/ indgangsparti, samt en trappe, mellem stue og køkken, til 1. salen hvor der er to værelser.

Halsskovsiden ved Korsør, er en rolig bydel tæt ved skole, indkøbsmuligheder, anlæg/ park og omgivet af smuk natur, tæt ved Storebælt.

Kort fortalt: Et hus med charme og idyl, plads til lidt hobby, eller bare skifte hjul på bilen, skære lidt brænde eller andet.

Se mere om boligen, på min hjemmeside.

Eller få svar på spørgsmål, som ikke er beskrevet ovenfor på: borge-holm@live.dk

Om Slagelse kommune

Skat

Kommuneskat (%) 24,7

Kirkeskat (%) 0,96

Grundskyldpromille (‰) 25,300

Børnepasning

Vuggestue 0-2 år pr. md. gs. i 12 md. (Kr.) 3.028,00

Børnehave 3-5 år pr. md. gs. i 12 md. (Kr.) 1.443,00

Daginstitution 0-2 år pr. md. gs. i 12 md. (Kr.) 3.028,00

Daginstitution 3-5 år pr. md. gs. i 12 md. (Kr.) 1.443,00

Skoler

Antal folkeskoler (Antal) 19

Antal normalklasser (Antal) 323

Gennemsnitlig skolestørrelse (Antal) 367

Gennemsnitlig klassekvotient (Antal) 21,6

Jeg vil gerne sælge huset, Kontantprisen er 825.000,00 kr. Eller måske endnu bedre, en overtagelse af de gode lån, som jeg har optaget for nylig, med henblik på min datters overtagelse.

Jeg vil også gerne leje ud igen i en tidsbestemt periode, inden et evt. salg, hvor indskuddet, evt. kan være en del af udbetalingen, til den tid.

Der må gerne være husdyr, ryges og huset kan bruges og indrettes som lejers ejendom, men jeg forbeholder mig dog retten til at udbedre evt. skader, efter lejeperioden på lejers regning.

Husleje pr. mdr. 6.500,00 kr. + forbrug, el, vand, varme.

Indskud: 19.500,00 kr. + første måneds husleje forud. Med underskrevet aftale om overtagelsesdato

Der er mulighed for overtagelse af nyere vaskemaskine, opvaskemaskine, samt et stort køleskab for en engangssum. Disse tre hvidevarer, sorterer ikke under husets vedligeholdelse.

 

Send mig en mail, hvis du ønsker at se huset, med køb for øje.

M.v.h.

B.H.

kicki pelsen 03.09.2015 11:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen

Nyeste kommentarer

14.08 | 00:53

Jeg blev diagnosticeret med slidgigt som 69-årig i 2018 med flere mislyk...

10.02 | 13:49

Hej Børge Holm jeg skriver til dig i håbet om flere oplysninger på hj...

02.08 | 21:08

Spændende læsning,

03.09 | 11:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen