Smedens hjemmeside

Morfars møgunge

Et stort øjeblik, i en fars, eller morfars liv.

Da min datter, for ca. 20 år siden, i en alder af godt 18 år, ringede og fortalte mig, at nu skulle jeg til at være morfar, var jeg jo nødt til, at virke glad, (det var jeg nu også,) selv om, jeg jo nok syntes, det kom lidt på tværs af en fars ambitioner på datterens vegne.

Tiden gik, min datters mave voksede, ja det var næsten ligeså spændende, som da min datter selv blev til. Og en dag, kom så mit helt eget barnebarn til verden. Der gik nok fem seks timer, inden jeg så ham for første gang.

En af ulemperne, ved at være skilsmissebarn, er jo desværre, at man hele tiden, skal fordele sol og vind lige, en meget stor opgave, man giver sine børn, når man bliver skilt, (det tænker vi ikke på, når vi bliver skilt.) ud over de almindelige opgaver, i en ung familie.

Nu er jeg jo, af natur ret interesseret i mekanik, (deraf mit arbejde,) Så da min svigersøn, stod i bekneb, med bleen, der stod for at skulle skiftes, stillede jeg straks, min ekspertise til rådighed. Niclas, som drengen senere blev navngivet, igen på grund af nogle bedsteforældre, som ikke kunne døje at se hinanden, (sagde jeg voksne) overlevede, vi tabte ham ikke, og han har ikke (endnu) haft synlige eller psykiske men, efter bleskiftningen.

Tvært i mod, er han vokset op, og blevet en god, klog, fornuftig og omsorgsfuld dreng. (eller sagt på en anden måde, en rigtig dejlig møgunge).

Ja, det ser da pænt ud på skrift, men han ligner nok, heldigvis, de fleste andre sunde drenge i den alder, kan drive sin far helt ud til grænsen, og få sin mor helt op i det farlige røde felt, (Jeg mener hun har arvet det fra hendes mor, for jeg har mit endnu,) og når jeg en alt for sjælden gang, er sammen med ham, få de hår, som for længst er væk, til at fremstå, som stålgrå igen.

Ja der er, må jeg jo nok sige, stor forskel på den søde datter vi (min første kone og jeg) fik for 38 år siden, og en dreng fra årgang 2000 for det kan da vel ikke være hukommelsen, der spiller mig et puds.

Og for at man ikke skal misforstå overskriften, kan jeg da godt her røbe, at han er en af de bedste ting, der er sket i mit liv. Og selv om jeg i en stor periode, ikke har haft nær den jævnlige kontakt, med ham, som jeg kunne ønske, står han mig utroligt nær.Her er vi i Bon-bonland i 2008

Forsinket barnedåb.

Efter kun at være navngivet, og ikke døbt, blev Niclas døbt d. 9.10.11. i Halsskov kirke. Bagefter inviterede han hjem til dejlig mad.

Er der "Krav(e) om, at man bader offentligt.

Nyeste kommentarer

14.08 | 00:53

Jeg blev diagnosticeret med slidgigt som 69-årig i 2018 med flere mislyk...

10.02 | 13:49

Hej Børge Holm jeg skriver til dig i håbet om flere oplysninger på hj...

02.08 | 21:08

Spændende læsning,

03.09 | 11:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen