Smedens hjemmeside

Her hos Billiften i Aabenraa blev træffet holdt, i fine omgivelser.
Her hos Billiften i Aabenraa blev træffet holdt, i fine omgivelser.
Vi var mødt rigtig mange op.
Vi var mødt rigtig mange op.
Lokalerne var lige tilpas store nok.
Lokalerne var lige tilpas store nok.
Lørdag efter morgenmaden var der bytur, her fik vi en øl.
Lørdag efter morgenmaden var der bytur, her fik vi en øl.
Her gik det op af bakke, Leif ville hele tiden skubbes, sådan er det at køre Ducato
Her gik det op af bakke, Leif ville hele tiden skubbes, sådan er det at køre Ducato
Her holder Jytte foredrag om Scotland, meget spændende.
Her holder Jytte foredrag om Scotland, meget spændende.
Her var der samarbejde, mand og kone i mellem, der skulle trilles et dæk rundt på en bane på skift. Det havde jeg ligesom ikke taget højde for, så jeg vaskede op i stedet for, men fik dog en flaske vin for mit handicap.
Her var der samarbejde, mand og kone i mellem, der skulle trilles et dæk rundt på en bane på skift. Det havde jeg ligesom ikke taget højde for, så jeg vaskede op i stedet for, men fik dog en flaske vin for mit handicap.
Her er størsteparten af cortegen, taget fra taget af bygningerne hvor træffet blev holdt.
Her er størsteparten af cortegen, taget fra taget af bygningerne hvor træffet blev holdt.

Efterårstræf i DK-Autocam i weekenden d. 5 - 6 - 7 Oktober 2007

Træffet blev afholdt hos en af klubbens medlemmer, Jytte og Martin
,
som har firmaet  " Billiften " i Aabenraa,  Birgit og Jan var medarrangører. Det var et helt fantastisk sted for et sådant træf. Der var god plads og mulighed for mange forskellige spændende udfoldelser.

Allerede tidligt i mit stadig nye singleliv, havde jeg besluttet, at fra nu af ville jeg med til alle de træf, som jeg havde økonomisk mulighed, og frihed fra arbejdet, til at deltage i.

I lang tid har det ellers været sådan, at der hele tiden kom noget på tværs af et sådant arrangement, enten en børnefødselsdag, som helt bestemt var meget vigtigere, eller noget andet, ( læs dårligt humør ) så vi ikke kom af sted, til halvdelen af de træf, der ellers var planlagt.

Og selv om jeg, grundet arbejde, kom lidt sent af sted fredag, ( jeg kørte fra Korsør kl. 19.45 så var jeg dog fremme ved 21.30 tiden )  og kunne være med til det hyggelige samvær, der altid er på denne aften.

Det blev lidt sent, 00.30 - 01.00 jeg var i hverfald utroligt træt, havde været oppe siden kl. 04.00 og på arbejde i mange timer, så det blev en rigtig god søvn.

Næste morgen, lørdag, var der fælles morgenbord kl. 08.30 hvilket jeg normalt, finder alt for sent, ( når man er vant til at stå op, lidt over fire om morgenen ) men denne dag passede det nu fint, jeg nåede da også kun lige at få et bad inden morgenmaden stod på bordet.

Der efter var der dømt bytur. Vi gik ned omkring havnen, inden vi så på gågadens mange butikker. Enkelte så dem også inde fra, hvor i mod mændene fandt en dejlig beværtning, hvor vi fik ( gav 35,00 kr. for ) en dejlig mørk øl. Jeg har boet uden for byen, for omkring 30 år siden, i forbindelse med rejsearbejde på Endstedværket ( Elværket ) og kommet der og spist i godt to måneder, men jeg kunne slet ikke kende den igen. Den er ikke alene vokset, men har også ændret sig meget. Jeg kiggede meget efter den lille kro, vi kom og spiste på, da jeg boede der, men fandt kun noget som måske kunne være den, men den var lukket for længst.

Efter nogle dejlige timer i det gode vejr, var det tid at komme hjem til frokosten, som man selv stod for.

Herefter viste Lars-Ole supleret af flere andre, hvordan klubbens forum, og andre sider virkede, hvordan man kan sætte fotos ind, som man i forvejen har et andet sted på nettet, og en masse andre nyttige ting i brugen af sin computer. Vi fik alle sammen en masse godt med herfra, eller en bedre forståelse for, hvorfor det virker, som det gør.

Samtidig viste Marleen forskellige kunster på sin symaskine, logoer skrift m.m.

Efter dette fortalte Jytte, den ene af værterne, og viste os fotos fra sin tid som rejseleder i Scotland. Der var nok flere, som jeg selv, der skulle have haft en lille "morfar" inden da, men det blev der ikke tid til. Så mange glippede lidt med øjnene ind i mellem. Men interessant var det, og et rigtigt godt sted for en rejse, med camper.

Herefter var der indlagt 1/2 - 3/4 time til almindelig kom-sammen, sparken dæk og lign. Jeg nåede nu kun en enkel vogn, det var til gengæld utroligt hyggeligt.

Så var det blevet tid til aftensmad, lækkert kød, dejlige grønsager og gode kartofler. Varmt og godt var det, og der var mere end rigeligt af det.

Herefter var der et lotteri, på en helt ny måde. I det at man havde taget samtlige medlemsnumre, og kommet i en pose. Det første nummer, der blev trukket op, var mit eget 1062 og jeg fik en fin vaskebørste m. udskydeligt skaft. Alle fik en ting, en ny og god måde at gøre det på.

Herefter var banen kridtet op i det tilstødende lokale, til et samarbejde mellem mand og kone. Jeg faldt lidt uden for dette, og tilbød derfor at tage min egen opvask i stedet, men kom dog tilbage tids nok til at se den afsluttende kamp mellem de to hold. Det gik ud på at enten mand eller kone, skulle tage et dæk og trille det rundt på en bane, og derefter aflevere det til sin partner. Der derefter fortsatte det sidste stykke. Det galdt selvfølgelig om at være hurtigst. Der var fire vindere, en 1. plads en 2. plads og to flasker vin, hvoraf jeg fik den ene, for min store indsats.

Derefter var der dessert, også meget lækkert. Herefter var folk godt rystet sammen, og der blev snakket på kryds og tværs, til sent på aftenen.

Næste morgen, morgenmad kl. 8.30 som trak ud, til de fleste begyndte at pakke sammen. Nogle skulle lige have pumpet hjulene inden, og have snakket af.

Selv kørte jeg omkring kl. 11.00 og gjorde holdt på Fyn for at spise.

Det var som alle de andre træf, jeg har været til, dejligt, afslappende, hyggeligt, endnu en gang med nogle nye tiltag, men stadig med de gamle i behold, og hyggen, samværet som det gennemgående punkt.

Det er et utroligt godt koncept, som virkelig banker klubbens medlemmer sammen, de to gange om året de er samlet.
vibeke 06.04.2012 01:32

Hvis du kom på en lille kro i nærheden af Endstedværket for 30 år siden, gætter jeg på sølystkro. se soelystkro.dk de samme ejer er her endnu, nemlig 44 år.

Nyeste kommentarer

14.08 | 00:53

Jeg blev diagnosticeret med slidgigt som 69-årig i 2018 med flere mislyk...

10.02 | 13:49

Hej Børge Holm jeg skriver til dig i håbet om flere oplysninger på hj...

02.08 | 21:08

Spændende læsning,

03.09 | 11:17

Har skrevet en mail til dig på borge-holm@live.dk Mvh kicki pelsen