Forhjulstræf 07

Så blev det årlige forhjulstræf afholdt i sidste weekend. Det blev afholdt på Cittycamping i Nykøbing F. En dejlig central plads, som blev holdt åben alene for os, i denne weekend. Vejret var ikke det varmeste for årstiden, men der var dejligt lunt i vognene, samt i receptionen, som vi havde lånt til spisningen lørdag aften.
Middagen som bestod af gammeldags flæskesteg med alt tilbehør, samt risallamande til dessert. Utrolig vellavet var det og der var rigeligt. Bag efter skulle gave ræset overståes. Der var som altid nogle pakker, som der var rift om, bl.a. en lang, tung og aflang pakke, som viste sig at indeholde tre X 10 sorte sække. Selv vandt jeg et koben til at åbne konservesdåser med, yderst betænksomt, må man sige, når man tager min civile stand i betragtning. På nær et enkelt par, kom alle fredag eftermiddag / aften og vi brød op kort før middag søndag, hvor vi først var på loppemarked og til sidst indtog maden ved Farøbroen. Som altid en dejlig Weekend i venners lag.

Her ses nogle af de fotos jeg tog til forhjulstræffet i Nykøbing F.


Den der kommer først til mølle får møllerens datter, hvis hun er ledig. så jeg kom tidligt.


For at samle god appetit, gik vi en lang tur i byen.


Så havde barberen lagt saksen væk, og kommet med dejlige æbleskiver.


Nu skal jeg vise jer hvordan sådan en steg skal skæres, sagde Mogens. Senere viste han hvordan den skulle spises, og der var rigeligt til alle.


Lige i øjeblikket ser det ud som at nogle har fået mange gaver, men det udjævner sig som regel til sidst, man skal ikke føle sig sikker, før man har gaven i vognen.


Ja man skal jo nok ikke regne med hjælp til afdragene på camperen, men åbenbart heller ikke en smule køkkenrulle, under ens venner en. Ja hvad har man ellers venner til.


Så blev der spist morgenmad.


Det var utroligt vellavet den mad vi fik og til en yderst rimelig pris. og så var der rigeligt, både af for og efterret.


Der skal også være tid til at sparke dæk på et træf. Kunsten er at holde folk på så lang afstand, at de ikke kan nå at gøre skade.


Gaveræset er næsten overstået.


Ingrid vandt en hat der kunne bruges til frugt, eller var det en frugtskål, der kunne bruges til hat, nå lige meget, hun var glad for den, og det er det vigtigste.


Bagefter slog vi mave.


Mere infoKan li'