K-Autocams forårstræf 2008

Forårstræf 08

Helt fra da jeg var til efterårstræffet i Aabenrå, havde jeg kikket langt efter et sted, hvor vi kunne være, til det træf, som jeg og Flemming havde sagt ja til at stå for. Fra starten havde Flemming opgaven med at finde stedet, hvor vi skulle være. Men der var enten optaget, eller det var for dyrt. Jeg havde fundet et sted, som var til salg, og derfor var det ikke helt sikkert, at vi kunne være der. Jeg havde også fået lov at holde hos min ven dækmanden, men her var for lidt plads, hvis vi blev rigtig mange.

Men så efter at have spurgt samtlige forsamlingshuse i omegnen, var der bid med Hemmeshøj forsamlingshus.

Dette tre år gamle forsamlingshus, med alle faciliteter, og plads til omkring 25 vogne skulle i 2008 danne rammen om DK-Autocams forårstræf.
Og det blev et dejligt træf, alt gik som det skulle, alt fungerede, det var bare praktfuldt. Min medvært og jeg havde delt det op, så han sørgede for alle småindkøbene, samt desserten lørdag aften, og jeg tog mig af hovedretten og morgenbrød. En god opdeling, uden nogen form for misforståelser, vi vidste begge hvad vi skulle købe.

Her i dette dejlige forsamlingshus, blev træffet holdt, i strålene solskin alle tre dage. Tænk hvis regnen var kommet om søndagen, så skulle der virkeligt gøres rent.

Fredag aften sad vi alle udenfor til det begyndte at blive koldt, så gik vi indenfor til kaffe og kage.

Kagen som min datter havde bagt for mig, Jeg skulle selv have været medhjælpende far, men blev heldigvis kaldt på arbejde, og det havde hun slet ikke noget i mod. Men jeg har selv pyntet den med glassur, så den lignede lidt efter en autocamper. Det er en kompakt alkove, hvis du er i tvivl. Bemærk prikken bag stigen, den skulle ikke have været der.

Selv holdt jeg helt alene, på den anden side af huset. Ingen ville holde sammen med mig, ( ingen venner ) Det var også det nemmeste når der skulle hentes morgenbrød tidligt inden de andre vågnede.

Så er der dækket op, snorlige, jeg var stadig rimeligt ædru, det var lørdag eftermiddag, mens de andre hørte om Kroatien af min medvært Flemming Stagis, som har været der mange gange.

Så blev aftensmaden givet fri. Den var leveret fra Cafeteria Storebælt, der var rigeligt til lørdag aften, til en god middagsmad søndag, og resten af ugen til mig. Det kan varmt anbefales.

Så var der ostesmagning. Det var ikke programsat, som punkt, men mange var helt vilde med det. Jeg fik selv resterne med hjem, og der er til et godt stykke tid, men det smager altså bedre, når man får rødvin til.

Hele tiden, var der en utrolig god stemning. Nye som gamle medlemmer i mellem, alle talte utroligt meget sammen. Og det hele blev holdt i en afslappet atmosfære, jeg selv gik også rundt og slappede af, særlig efter at huset var afleveret søndag eftermiddag.

Søndag efter morgenmaden, blev de alle smidt ud, og en lille skare gik i gang med rengøringen. Vi havde været i alle rummene, samt toiletterne, så der var nok at tage fat på. Også køkkenet fik en omgang. Eneste bemærkning til synet, der var ikke lukket vand ud af den store opvaskemaskine.

Sådan et træf, laver ikke sig selv, det er klart, men hvis alt skal fungere, er man afhængig af andres hjælp, og den manglede bestemt ikke. Jeg skal ikke her fremhæve nogen, men uden hjælpen i køkkenet, og efterfølgende til oprydning, rengøring af hele huset inden aflevering, havde jeg selv været nødt til at tage mere fat, og ikke været færdig før om et par dage.

Tusind tak for hjælpen til jer alle, men også en stor tak til alle jer gæster, for det gode humør og den velvije i alle kom med. Samtidig også en stor tak til min medvært Flemming og hans kone, som jo også trak en meget stor del af læsset.

Venligst
B.H.

Så er forårstræffet forbi, flaget tages ned, stafetten gives videre til Køgefolkene, som igen skal holde træf til efteråret, for anden gang i foreningens historie.