Smedens hjemmeside.

Nu skal min hjemmeside ikke kun handle om, de ting jeg ikke har nået at lave, En anden ting, jeg har brugt mange resurser på, er den lille campingvogn. Se mere under sidste nyt 7.

Velkommen til min hjemmeside.

Så kom det ventede, men ikke mindre sørgelige budskab.

Tidlig her d. 22.11.22 sov min X kone Janne B. Bjørnestad stille ind, efter kort tids sygdom.

Hendes datter var, som i den senere tid, ved hendes side.

Hun efterleves af datter, svigersøn og barnebarnet.

Selv om det er mere end 30 år siden vi var gift, har vi i kraft af vores datter, været en del sammen i årene og for under et år siden, boede hun hos mig i 1 1/2 måned mens hun søgte lejlighed i Korsør.

Hun fik sin lejlighed, fik den indrettet, men så tog sygdommen rigtigt fat. Hun var mere på sygehuset, end hjemme. Længe var hun ved godt mod, men til sidst, ønskede hun kun, at få fred.

Hun var en tilfreds og yderst pragmatisk kvinde, som aldrig brugte tid på at være sur, besværlig, eller bære nag. (Selv mig, har hun, stort set, aldrig skældt ud.) Og så havde hun en klæbehjerne, kunne huske telefonnumre, datoer for fødselsdage og andre ting.
Det overrasker mig ikke, at hun har valgt en nem dato, at huske for os andre.

Hvil i fred
Æret være dit minde.

Eksmand og far til hendes datter.
Børge Holm.

Jeg har startet det gamle oliefyr op, da den kraftige stigning på træpiller tager livet af mig og min økonomi. Men selv med kolde stuer, ca. 19,5 grader, må jeg tilstå, at det er intet i forhold til at fornemme livets alvor og dets endeligt i sigte.
På det sidste, har jeg sat et stearinlys i brænde kurven, i pilleovnen, for at give fornemmelsen, som med varme på. se mere på sidste nyt 8.


Velkommen.

Velkommen til alle jer, som følger med på min side. Med et gennemsnit på 750 - 1200 ugentlig), og et max på over 3200 i en enkelt uge.

Tak til jer alle.

Hvert år når regningen for at have hjemmesiden kommer, lover jeg mig selv, at gøre mere ud af den. Det er så ikke sket endnu. Der var engang, hvor jeg skrev flere gange om ugen, det gør jeg sjældent længere.
Men jeg tager ofte en side frem, hvor jeg retter fejl, dårlige formuleringer og andet, som kunne gøres bedre.

Bedste hilsner B.H.


Hvad der er smukt og vigtigt her i livet, samt værd at ofre noget af sin, altid dyrebare tid på. Det afhænger jo nok meget af de øjne, der ser på det. Og der er helt sikkert, mange andre meninger, om det end min. Heldigvis. Men for mig er der nu ingen tvivl om, at noget, som er skabt, i en for længst svunden tid, ofte for flere generationer siden, som indeholder nogle, af de mange gange, helt enkelte, men yderst nyttige brugsting, som tidligere tiders mennesker har brugt, og levet med, og som i generation efter generation, er gået i arv, for mig er noget af det mest spændende og mest interessante man kan se på.

Og så er det ganske underordnet, om det er på et stort slot, med en tilhørende herregård og vandgrav, som er beboet af grever, baroner eller andre adelige, om det er i en lille landsbykirke, på et flot udsmykket kloster, eller i en stor domkirke. Det kan også bare være et mindesmærke, som tidens tand har tæret på, men som fortæller en beretning om et folk, som har levet her, og nogle af deres, og dermed datidens problemer og udfordringer. Ja næsten alt, er interessant, hvis man går lidt i dybden med det.

Jeg har så mange gange, på mine køreture, før i tiden, kørt forbi et skilt, som pludselig er dukket op, i vejsiden, med en henvisning til en eller anden form for attraktion, og bagefter tænkt, hvad gik jeg nu lige glip af her. Og når jeg efterfølgende har talt, med andre, om stedet, har de måske besøgt det pågældende sted, og fået en dejlig oplevelse. Derfor har jeg i de senere år, gjort mig den ulejlighed, at standse op, og se det udefra, og måske gået lidt tættere på, inden jeg er kørt videre. Det har givet mig en masse dejlige oplevelser, men selvfølgelig også nogle enkelte fiaskoer.

Rigtig god fornøjelse, ønskes til alle dem der kigger med på min hjemmeside. Jeg må med skam erkende, at der ikke pt. er så meget tid til rådighed til at opdatere den som før i tiden. Men jeg håber hvert år, at vinteren vil give lidt mere tid, og vil resultere i en større oprydning på siden.

Børge Holm

Hvorfor en hjemmeside.

Formålet med denne hjemmeside, har helt fra dens spæde start, for mange år siden, været: At vise andre om mit, (nogen gange vores) utroligt spændende, dejlige og meget indholdsrige liv, og dermed give andre lyst til at opsøge noget tilsvarende. Men også, for mig selv, er det rart, at kunne kigge lidt tilbage, på de mange dejlige oplevelser jeg har haft igennem det meste af livet.

Denne side er lavet til glæde og gavn for mine venner, bekendte, familie og mig selv. Den omhandler mit ofte spændende liv, på godt og ondt. Dette indebærer både familie, arbejde og fritid. Den har nu været offentlig i mange år og har givet mig selv en stor glæde, afløb for de værste aggressioner, når livet har vist sig fra sin værste side.

Ingen mennesker går igennem livet, uden at gøre fejl, heller ikke jeg, nogen lærer af det, andre gør de samme fejl, hele livet igennem. Det er jo desværre, nok den kategori jeg tilhører.

Jeg har været så privilegeret: På trods af, eller mangel på: Udseende, velstand og andre, for nogen, vigtige faktorer, at have kendt nogle skønne, yderst interessante og kærlige kvinder i mit liv, som har været med til at forme mig, til den person jeg er i dag. De har alle fulgt mig, under mine op og nedture igennem livet.

At vores forhold, i alle tilfælde, er endt med, at jeg ønskede, at afbryde det, kan udelukkende tilskrives mig selv. De har i hvert fald gjort og givet, hvad de kunne og mere til.

Alle har de i dag en hel speciel plads i mit hjerte, (nogen mere end andre,) selv om der i dag, ikke længere er plads i mit liv, til dem.

Jeg håber ikke, at jeg på nogen måde, hvor de er nævnt, støder dem, eller nogen, i deres nærhed, med indholdet på denne hjemmeside. Hvilket på ingen måde har været hensigten. Alternativet, med at fjerne de afsnit, ville være, at fjerne de bedste ting, i mit liv og fjerne en stor del af siden.

Hvis du alligevel, på nogen måde føler dig chikaneret af: Min skrivemåde, noget af indholdet, eller føler lyst til, at debattere, eller uddybe indholdet, så giv mig venligst besked på min mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at ændre det.

God læselyst og de bedste hilsner.

Børge Holm.