En ny start på sidste nyt.


5.02.23

Selv om, det er møg irriterende, ikke vil virke, som jeg vil have det, er jeg jo nødt til at prøve mig frem. Så må evt. læsere, hvis der er flere tilbage, tilgive div. fejl og mangler.


Det er jo med noget spænding, jeg har set frem til min brors første test, efter han fik konstateret en svulst i højre lunge. Årets første glade nyhed kom torsdag, med ordet symtomfri. Det er jo en glad nyhed i en ellers kold tid.


For jeg ved ikke hvilken gang, har jeg været i gang i mit lille værksted, med en kombineret oprydning og en øvelse omkring, at tingene skal fylde mindst muligt, have flere funktioner og i det hele taget være praktisk muligt at opmagasinere, i den ene del af værkstedet, når liften er optaget af en bil, i den anden ende.

 

Det er en nærmest umulig opgave, som tager meget tid og mange overvejelser. Det har kostet mig mange af, de ting, jeg i årenes løb, har samlet sammen, samt en del af mit gode humør.


Men det er faktisk blevet meget bedre, mere overskueligt og praktisk. 

Så nu er jeg klar til, at skille Angliaen, som hver vinter i den tid, jeg har haft den. Hvis vejret arter sig, holder den lille campingvogn udenfor i indkørslen. Der mangler stadig nogle få ting, men når jeg har haft tid, har det været så koldt, at jeg ikke har haft lyst.


God uge til alle, den sidste inden uge 7 hvor skolerne holder lukket, de unge har ferie. 

Med alderen, er jeg også blevet noget barnlig, så jeg holder også ferie. Jeg håber det bliver vejr til en tur i camperen.